Post by mainordartcrysel on Feb 20, 2022 15:23:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk visu ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Šī ir forša spēle, kas ir labs veids, kā pavadīt laiku un izklaidēties! Nepieciešams laiks, lai pilnveidotos, taču tas nav jautri!
Vorša
Forša spēle
Smash Hit आर्केड गेम irc
Tā nav bezsaistes spēle. Ļoti slikta spēle, man nepatīk. Ļoti slikti, ļoti slikti, es nekad neesmu redzējis šādu spēli. Visu laiku sliktākā spēle. Apgūstiet sachin saga spēli. Uzlabojiet šo spēli un spēlējiet bezsaistes spēli. Slikti slikti. Ļoti slikti 😴😴😥😥
lai gan spēle ir jautra spēles sākuma līdz beigām, naudas summa, kas jums jāatjaunina, kļūst ārprātīga un gandrīz neiespējama, ja jūs nepiesakāties katru dienu un nespēlējat šo spēli bez pārtraukuma, jūs nevarat jaunināt pat pilnu akciju banku un skatāties video. ienākumu palielināšana tikko dod jums pietiekami daudz naudas, lai kaut ko uzlabotu. Īsāk sakot, nespēlējiet šo spēli, ja vien nepiesakāties katru dienu
Gane viss kārtībā. Bet nokļūst punktā, kad jums ir nepieciešams milzīgs zelta svaidījums, lai uzlabotu karavīrus. Vienīgais veids, kā varētu vākt bezsaistē. Ir veids, kā to izdarīt ar banku, taču šķiet, ka tas nedarbojas. Vienkārši saka, ka nepieciešams interneta savienojums. Tātad būtībā visu provinču iegūšana bija laika un zelta izšķiešana. Iespējams, drīz atinstalējiet, jo tas kļūst garlaicīgi.
Game of Warriors Strategiya vrh
Lieliska spēle, taču atkārtota ielāde ir ļoti lēna, ja to labosiet, tā tiks novērtēta ar piecām zvaigznēm
Man patika spēle ļoti aizraujoša, taču esmu pamanījis, ka spēles sākumā jūs zaudējat daudz cīņu.
Es saņemu pārāk daudz reklāmu, viņi vēlas nopelnīt naudu, un tā ir bezmaksas spēle, taču tās parādās ik pēc 3–4 viļņiem, un spēle ļoti sasalst, kad tās dara... un tad jums ir jāaizver spēle, jāatver tā un jāatkārto spēle. vilnis......tas vienkārši nogalina.
Laba spēle
Kopš pēdējās atjaunināšanas ikreiz, kad es pieteicos, tas man saka, ka man nav interneta savienojuma, lai gan nevienai citai lietotnei nav problēmu, kas darbojas manā tālrunī.
šī spēle ir ļoti interesanta, taču ir kāda problēma, ko varat darīt labāk
lieliska izklaide nejūtu vajadzību tērēt, lai uzvarētu, kas ir lieliski, lai gan es izvēlos pārāk atbalstīt ar nepāra maksājumu. lieliska spēle, turpiniet strādāt!
Es esmu atbloķējis mani visus varoņus, bet 1 gadu atpakaļ šo spēli un spēlēju, lai man nebūtu varoņi varoņi ir dārgakmeņi .... lūdzu, iedodiet man manus varoņus
Laba spēle, taču ir daudz vietas uzlabojumiem, šī spēle ir laba, taču jums vajadzētu to padarīt reālistisku un pievienot arī pilsētu
vienīgā problēma, kas man ir ar šo spēli, ir tā, ka vienību jaunināšana ir ļoti dārga, un jums ir jādara daudz sakāves apgabalu viļņu kartē, lai iegūtu pienācīgu zeltu, lai uzlabotu vienības, citādi tā ir laba spēle.
Salīdzinot ar daudziem citiem, tas ir labi paveikts — nekad nav bijušas avārijas vai datu zudumi; grafika ir pienācīga, un vadīklas ir vienmērīgas un atsaucīgas. Es domāju, ka ruletes rats ir nosvērts, tāpēc tas tomēr nesaņem labus ieguvumus. Padomājiet par šo spēli kā par dīkstāves klikeri — tā nav paredzēta nepacietīgajiem. Daži sūdzas par reklāmām, bet es domāju, ka pagaidām # ir saprātīgs. Ja ruletes ritenis būtu līdzsvarots un spēlei būtu kaut kāds sižets/sižeta shēma utt., Es tai piešķirtu 5 zvaigznes.
Šī ir brīnišķīga spēle. Man šī spēle ļoti patīk, tas ir pārsteidzošs, man tā ļoti patīk
lai izvairītos no laika, spēlējiet šo spēli, pirms jūs to pamanāt, spēlējot pāris stundas. tik jautri spēlējot vieglu jautru spēli.
Ar spēli kopumā viss ir kārtībā, tās sliktā daļa ir lielais laiks, mēģinot paaugstināt karavīru uz nākamo līmeni.
Tas ir labi, bet līdz šim šķiet, ka atkal un atkal ir viens un tas pats. Pietiekami labs, lai tērētu mazliet laika, bet ne nopietnai spēlei.
ES mīlu šo spēli! Grafika laba. Tomēr, lai padarītu to aizraujošāku, mēģiniet pievienot vairāk rakstzīmju.
Game of Warriors Stratégie pnz
Tā ir laba spēle, es vēlos, lai jums būtu kontrole pār karaspēku, kas cīnās ārpus vārtiem. Viņiem ir savs prāts un tas nav labā nozīmē
Iestrēdzis pie 240. viļņa. Nav iespējams turpināt, ja vien nav jāgaida, lai iegūtu vairāk monētu, ko uzlabot. Nav citas izvēles kā atinstalēt.
laba spēle
Ļoti daudz reklāmu šajā spēlē, kad es spēlēju tiešsaistē, es nekad un nekad vairs neinstalēju šo spēli un, lūdzu, neinstalējiet šo spēli (spēlēt 365)
Spēlējiet Grow Empire Rome Tā vietā šis ir slikts tās pašas...
Patīk šī spēle, nav daudz reklāmu, ja jums patīk magnāti, noteikti lejupielādējiet to, jo animācijas ir tik reālistiskas
Game of Warriors استراتژی hoq
Spēle nav tik laba. Katru reizi, kad mana pils tiek iznīcināta. Jums vajadzētu likt jaunus karavīrus un ļoti dīvainas lietas, piemēram, ziloņus. Katru reizi, kad nāk ziloņi, bet, kad es uzvaru no iebrukumiem, es neuztveru ziloņus nopietni, nedariet to. Don t Dump veikt uzlabojumus nav kļūdas😐😐😲😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠💀💀💀💀😸😸😸😸💀💀
vadības ierīces ir briesmīgas, un pārāk daudz reklāmu. Man patiešām varētu patikt pati spēle, ja tā būtu spēlējama no attāluma, taču vadības ierīces ir tik netīras. Es nesaprotu, kāpēc jūs veidojat skārienekrāna vilkšanas kontroles spēli, ja tā nevelk pareizi. vienkārši izveidojiet pogas, lai kontrolētu ekrānu, ja nevarat to izdarīt pareizi
Game of Warriors 頭脳系 rwix
Tas ir labi, izņemot to, ka gladiators vairāk izskatās pēc barbara
standarta palaišanas spēle, lotta piebilst, viegli izmantot