Post by mainordartcrysel on Feb 20, 2022 15:32:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Flip Runner 2022 version ▞▞▞
zabavno. prav takoyyyy do številnih oglasov. da boste gledali dodatek vsak 4. poskus
Težko je, a zabavno. Všeč mi je, res je zanimivo. V resničnem življenju rad obračam ali sem prenesel to igro
Flip Runner Olahraga nwc
Grozna igra, ne morete niti preseči prve stopnje. NE DOBITE je. Je izredno moteča in kontrole ne delujejo pravilno
Zelo kul izzivi koordinacijo oko-roka, zelo dobra za trenutke, čakati moramo v vrsti pojdi počakaj nekje na vrsto
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free Árkádjátékok hby
Nenehne reklame ubijejo to igro. Tudi po nakupu zlata morate še vedno gledati prek prekletih oglasov
ta igra je grozna. lik niti ne skoči dovolj daleč. Fantje ste roboti
precej dobra igra, vendar je težko obrniti lutko in grozne kontrole, kakšno ogromno razočaranje!!! ja, samo pritisnite gumb, da prekličete igro, preden jo obžalujete.
Ne prenaša se
Igre so kul, vendar potrebujejo več urejanja
Kul in zabaven, toda stopnja 9 je tako moteča, da sem na njej izgubil skoraj 58-krat, dovolil nam je menjati zlate kovance za zlate palice, tako da je trenutno igra smeti
Ni tako slabo
Res je kul, lahko dobite nove preobleke in naredite povratne flips frontflips, lahko poskusite sami in je zabavno!
Flip Runner Sportspiele cdn
Je meh V redu je. Obrne se
Ta igra vam skuša potisniti čim več oglasov v obraz
Oglasi Flippin naredijo igro nesrečno. Ker ste odgovorili, naj povem, da obstaja nekaj iger z aplikacijami, ki uporabljajo oglase, Vgrajene v igranje, ne prekinjajo igranja. Preprosto ste preveč nestrpni, da bi počasi zaslužili s prihodki od oglasov, in me poskušate prisiliti v nakup. Ljudje, kot sem jaz, ne opravljajo denarnih transakcij prek naših telefonov. Zato vam bom dal samo oceno z 1 zvezdico.
Flip Runner Sport vipk
Je bilo zabavno, vendar preveč oglasov uničiti zagon igranja dobre igre
igra je odlična, vendar obstaja nekaj kotov kamere, za katere je težko določiti razdaljo od točke A do točke B, zato je težko oceniti kot za skakanje. če ga lahko popravite, kjer lahko igralec nadzira kote kamere, bo manj nadležno.
dobro, vendar v nekaterih ravneh
Je precej dober in enostaven
Lepo, všeč mi je igra
Všeč mi je igra, potem ko sem plačal brezplačno različico za dodajanje!Toda včasih je frustrirajuće težko, želim si, da bi vam dal navodila, ko se boste spopadali z učenjem novih preobratov.
Grozno, gledaš več oglasov kot igranja!!! Poskusite drugo igro.
Odlična igra odlična družba za igranje in zabava za otroke in odrasle, nadaljujte z dobrim delom
Flip Runner Olahraga fyf
Zelo sovražim to igro, prosim, da tega nihče ne dobi
Gr8 bt potrebuje 2popravi nekaj prblms z/pripravi se 2flip ntryn 2get enuf air Nsped 2complete al lvls avalble 2me, 4rm da se zažene komajda daje dovolj zraka Ndivn jst tako da dat Vrable 2cmplte lvl uspešen, če Nt, kar rešuje precej prblms who ned 2B fxd Ndealt W/Den jst myB Posodobil bom svoj pst ratn 4Da Flp Runr bt untl Den my rte wil stll B& rmnin excly Da sme ★★★ so...... Če U cn psbly fx thse prblms Zanesla bi se, da bi cenila, ohhh Tako zelo, hvala Yu!!👌🏼
Je bilo zabavno do 30 to je nemogoče, da bi se na drugem skoku dovolj hitro flip
Vau, to je lepa igra, nimam velikih težav glede te igre in tudi grafika je dobra,, 😃😃😃😃, ker se mi zdi, da se ta igra igra, kot da sem v tej igri 🥰🥰🥰🥰 in potem krmilnik je enostaven za uporabo in mehak 😍😍😍 potem ni moteče igrati ampak z veseljem se igram še posebej, ko nisem, moraš namestiti na njegovo blazino paruru potem se bodo kosti zlomile hehehehe 🤣🤣🤣🤣 in ker jaz so jo ali jo ocenili s petimi zvezdicami, ker je ta igra dobra zame ❤️❤️❤️❤️ ❤️ OBLJUBA ❤️ DOBRA ZAME
Všeč mi je ta igra, zlasti zato, ker sem dober v flipsih in imam veliko flip iger. To je najboljša flip igra, ki jo imam, vendar imam malo zamika.
toliko oglasov, da pokvari izkušnjo in posrka zabavo.
Odlične kontrole, grafika je lepa, oblikovanje ravni je odlično 10/10 Priporočam
Ta igra je tako slaba 👎 Zadel sem v tarčo in piše brez obstoječega smisla: "Zgrešil tarčo, je tako hudo, če bi vedel, kako tožiti, bi to storil tebi.
Ta igra je zabavna, vendar vse, kar sovražim, je oglasi, ki jih ne morem igrati 1 lvl z oglasjo
Igra. Ts lepo, ampak poskusite odstraniti dodatke nekaj oglasov vsake 3minutes oglase
Njena dobra igra. Vendar pa je preveč in grafika so povprečna.
Ni veliko za povedati, razen da je na trenutke precej zasvojenost in smešno, vendar si želim, da bi bilo o fiziki ragdoll veliko več
Ta aplikacija je res kul
Kul človek, ki je bil tako težak na svetu in moram se vrniti
ta igra je zanič, obstaja raven, ki je ne moreš prenesti, ne prenesi, ni nemogoče, vendar je težka
Najprej mi je všeč, če je bilo težko, zdaj pa neverjetno, morate samo znižati cene