Post by mainordartcrysel on Feb 20, 2022 15:38:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hrdina Obrana Král ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hrdina Obrana Král IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují peníze ▞▞▞
▞▞▞ Hrdina Obrana Král 2022 version ▞▞▞
Bylo to 5 hvězdiček, ale můj hrdina zmizel
Pěkná hra❤
Pěkné, doufám, že se dá hrát offline
wahahaha
Velké broušení k získání zlata, všechno vyžadovalo zlato. Co to proboha máš, abys mohl upgradovat hrdinu, ale stále potřebuješ zlato, abys ho hodil do tlamy? pravděpodobně dostanete 5-700 zlatých ve fázi 13 (zaseknutí na 15), aktualizace by zabrala věčnost 2000, 4000, 8000.
dobrá grafika..moc pěkná hra
skvělá hra, prostě se mi líbí...
Úroveň obtížné utratit, že pečlivě prosit ostatní za pěkné, že osoba opravdu dobře
Úžasné
super hry
Clumsy Ninja સાહસિક ouqg
Pahlawan Pertahanan Raja Strategi xhh
98% skvělé. Pár závad k poznámce; Někdy po pauze se hra obnoví, ale nemůžete na hrací pole pokládat nové věže. A občas udělají to samé upozornění na nová monstra.
hra na myši.
Ceny drahokamů jsou vysoké Nekupujte jen sledujte reklamy pro upgrade. Skvělá návyková a dobrá grafika ve srovnání s jinými obrannými hrami, ale žádné nové každodenní výzvy. Všechny úrovně jsou téměř stejného typu
Pangit
velmi dobrá hra moc se mi líbí
dobrý
příliš mnoho reklam
těžké a dobré
je to tak
ang bagal
Zatím se mi hra 5be opravdu líbí. Baví mě tower defense hry a fantasy smýšlející vlivy ve hře jsou také zábavné...díky za super hru..
Zábava.
Velmi obtížné
Hero Pertahanan Raja Strategi fasx
Pouze na lv6 se zdá, že hra je hodně zábavná, užívám si to, ale bylo to ohromné.
Kahraman Savunma Kralı Strateji Oyunları epf
Hero Defense King : TD სტრატეგია ais
Hry jsou dobré, abych byl upřímný, ale nedávná aktualizace patche zničila rovnováhu, že je nyní příliš těžké. Ovlivnilo to všechny úrovně hry, změny v danage htipointů atd. To, co teď obsah kdysi nemohl dělat. Kvůli zničení aktualizací se věci změnily na jednu hvězdu.
Obrana je nejlepší hra
dobře
prozatím
Velmi zábavné.
tato hra není dobrá, grafika je špatná Tato hra se mi nelíbí, protože se mi líbíš.
Dávám 4 hvězdičky.. Protože se někdy cítím nudný.. Hehehe, ale pro mě je to dobrá hra.. Díky
tráví čas s trochou zábavy.