Post by mainordartcrysel on Feb 20, 2022 15:48:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tag Team Karate Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tag Team Karate Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatoripunkte ▞▞▞
▞▞▞ Tag Team Karate Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Väga tore mäng
see ei ole kuradima hea mäng, ma olen 3. tasemel, seda on võimatu võita
Tag Team Karate Fighting Game Dobrodružné phuu
Seda on tore ja hea kontrollida, pole raske
Väga hea mäng, kuid töötage praegu selle veidriku kallal, kui proovite seda tühistada, toob see teid poodi ja paneb mängu laadima kiiresti 1 tunni jooksul
See on alati hea
Racing Fever: Moto Versenyzés kem
hahaha võib-olla lõbus, kuid graafika peab olema lahe nagu mortal kombat mobiil
Tag Team Karate Fighting Game Dobrodružné krna
Väga hea mäng, kuid peate panema rohkem tasemeid, et anda sellele 4 tärni
Suurepärane mäng, hea graafika juhtnupud
Palun andke mulle võrgu laadimine
väga hea mäng
Tag Team Karate Fighting Game Seikkailu cic
Hea ja lihtne
Lõbus mäng, kuid relvad peaksid olema
See mäng paneb mind veenduma, et karate on fantastiline.
See rakendus on tõesti fantastiline. Ma naudin iga päeva mängides.
see mäng on hea, aga see mäng on igav
See on ülimalt huvitav ja humoorikas, soovitan kõigil see mäng alla laadida....
See mäng on väga käimas
See mäng on väga suurepärane ja esimest korda, kui ma seda mängus näen, ma olin terve aasta, ma armastan seda nii väga, sest see, kellega ma oma sõbraga mängisin, armastavad karatemänge
kena gMe.p
See mäng on väga halb
See mäng on kena, kuid mäng on 50% halb mäng
Pole hea, sest teil on vaja rohkem liikuda
Täiustatud animatsioon ja vapustav 3D-graafika toovad teie kätte tõelise tag-meeskonna karatekogemuse, samas kui intuitiivsed puuteekraani juhtnupud muudavad torkimise, konksu ja ülalõike loomulikuks ja lõbusaks.
Tere reedest 😊 minu nimi on. Tasmia JamaL Is. Film on tema Armastus 😘😍 Minu tee Tell. meid rohkem. (vabatahtlik Kuidas ühendust saada armastan sind ja ma igatsen koduteed ja võta mind 💖 minu nimi on John ❤️ minu nimi 🤣 on parim aeg on e juust 🧀 on John ja ma arvan, et see oli parim asi on meil e coli on John ja tehke seda enne, on John ja ta ütles, et ta tuleb teile minu nimega meili tagasi
pole paha
see on hea mäng, aga niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig 2007 / 100 reklaam.
Prügikast igav ja vana
Rumal mäng Kui ma saan Nikkie't torgata, siis kas te olete kindel, et loll mäng on selle 3. tasemega, et nii kõvasti võidelda. Mida kuradit te kõik ütlete, kui mängus 3. tase on lihtne, see on hull loll mäng!🙄 Ma ei taha installida sa loll mäng on
See on hea mäng, kuid lisad on tüütud
Värskendusi pole, käivitate pikka aega. Väga halb järelevalve. Ei oodanud, et kasutaja lugenud arendaja ülevaade paraneks
See on halb. Mäng on hiline, ei blokeeri ega väldi ning lihtsalt väga igav. Palun parandage see
Ei sobi mulle mängida.
Mulle meeldib graafika, juhtimine ja mäng
Selle mängu graafika pole eriline ja mulle see mäng ei meeldi 👎
Odav graafika, juhtnuppe ei saa akl
See on hea mäng. Varian ka niimoodi
See mäng on hea, kuid see varastas nii palju karatekuninga aspekte, näiteks kuidas mõned tegelased seisavad, kuidas sa saad boonuspunkte, kuidas ülemused liiguvad ja ründavad ning ütlevad DIE, kui nad sind ründavad ja kuidas sa teatud superliigutusi teed. Keegi pole märganud, et see on teise mängu kopeerimine.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Nii et väga väga väga väga hea mäng
see on väga tore mäng, graafika on liiga hea, kuid liigutus on halb, kui vajutame löömisnuppu, lööb see jalaga segadusse,
Võitluse ajal mängija vahetamise nupp ei tööta...! Võitluse ajal ei saa mängijat vahetada...!Toitenupp läheb imeks....! See ei tööta vastase peal...! Palun parandage...!
2 tärni, sest bilobilo
Paljudele lisadele, kuid kena löök
See on tõesti suurepärane mäng, ma armastan seda
armastan seda mängu nii väga 5 tärni
Noh, see pole igav, kuid see kulub aega ja seda on lihtne õppida ning mängu juhtnupud on lihtsad, mis muudab mängimise nauditavaks
Hea mäng, mulle meeldib see, kuidas nad vastu võitlevad, see muudab selle tõeliselt heaks. Kuid vaeva nägemine võtme kallal, et tagasi lüüa, ei ole kiire.
pole täiuslikku vastast... selline raiskmäng